EMBATO staat voor persoonlijk en onafhankelijk energietransitie advies. Wij helpen bedrijven met bedrijfsspecifieke energietransitie, variërend van verduurzaming, van gas af, nieuwe energietechnieken, energieopwekking tot energiebesparing.

Onze ondersteuning is altijd gericht op het behalen van energieambities, besparen van energiekosten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Daarvoor brengen wij informatiestromen samen in een overzichtelijk dashboard en vertalen deze naar conclusies en adviezen voor uw bedrijven.

De kracht achter EMBATO

EMBATO is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en is opgericht door Bart Kok en Tony van Echten. Vanuit de gedachten om data gedreven opdrachtgevers te ondersteunen op het gebied van installatietechniek is EMBATO ontstaan. De combinatie theorie- en praktijkkennis ondersteund met data maakt EMBATO een expert en betrouwbaar partner op het gebied van energiemanagement.

EMBATO zet real-time energiedata in om te komen tot de bedrijfsspecifieke energietransitie in de vorm van besparen, verduurzamen tot zelfs opwekken. Met deze inzichten is EMBATO in staat om fouten uit installaties te halen, energiebesparingspotentieel in kaart te brengen en verduurzamingsvoorstellen te onderbouwen met echte energiegebruiken.

Volledige ontzorging

EMBATO neemt de tijd om u mee te nemen in onze adviezen en ze duidelijk en vooral begrijpelijk te maken. Omdat we begrijpen dat onze materie en de wet- en regelgeving niet uw corebusiness zijn ontzorgen we u volledig en werken op basis van uw wensen en ambities. We denken met u mee en zetten uw belangen altijd op de eerste plaats. Kortom uw eigen strategisch en technisch adviseur

Persoonlijk en onafhankelijk advies

EMBATO is transparant in zaken doen en ook in hetgeen wij opdrachtgevers aanbieden. Hiervoor zijn een aantal energiemanagementpakketten opgesteld om elk bedrijf te kunnen ondersteunen. Enkel voldoen aan regelgeving, orde op zaken stellen of uw energieambities de komende jaren waarmaken, alles is mogelijk bij EMBATO!

Kennismaking is de basis

Juist omdat we persoonlijk en onafhankelijk advies zo belangrijk vinden, starten wij altijd met een vrijblijvende kennismaking bij uw bedrijf. Wij vertellen u dan graag over de mogelijkheden én over onze visie op uw energievraagstuk.

Neem direct contact met ons op!

 

Persoonlijk

Een persoonlijke benadering is voor ons een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom staan we altijd voor u klaar. Met onze ruime ervaring in installaties en onze gedegen kennis van data-analyse en wet- en regelgeving kunt u met al uw vragen over energiemanagement bij ons terecht.

Meer weten?
Neem contact op met Tony
033 200 31 28
Embato check
Vraag een adviesgesprek aan