Ons team van technische experts staat bekend om hun klantgerichte aanpak

EMBATO is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek, elektrotechniek en duurzame energieoplossingen. Met een passie voor innovatie streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en duurzame oplossingen die voldoen aan de nieuwste normen op het gebied van efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Gerard van EMBATO

Gerard Hoolwerf

Adviseur specialist duurzame techniek
Bart van EMBATO

Bart Kok

Eigenaar, sales & specialist subsidies
Tony van EMBATO

Tony van Echten

Algemeen adviseur specialist
Henk Jan van EMBATO

Henk-Jan Huijgen

Adviseur specialist installatietechiek

Jouw naam hier?

We zijn bij EMBATO altijd opzoek naar nieuw talent. Wil jij ons team komen versterken?

Gert Jan van EMBATO

Gert-Jan Heinen

Adviseur specialist elektrotechniek
De werkwijze van EMBATO

Duurzame toekomst, innovatieve oplossingen

Wij werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontwerpen en installeren van verwarmings- en koelsystemen, het optimaliseren van elektrotechnische infrastructuren of het implementeren van duurzame energieoplossingen, bij EMBATO ben jij aan het juiste adres.

Wij streven naar een duurzame toekomst waarin technologie en efficiëntie hand in hand gaan, en we zijn trots om een bijdrage te leveren aan het creëren van comfortabele, veilige en milieuvriendelijke ruimtes voor onze klanten en gemeenschappen. Met EMBATO ben jij verzekerd van betrouwbare en innovatieve oplossingen.

Toegewijd aan een uitmuntende service

Wij onderscheiden ons op verschillende manieren. Hierdoor zijn wij de ideale keuze voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar innovatieve en deskundige ondersteuning op het gebied van installatietechniek en energiebeheer.

Maatwerk

In lijn met jouw wensen en ambities

Expertise

Wij verenigen ervaring en kennis

Betrokken

Samen langdurig besparen