Verwarmingssystemen advies door EMBATO

Verwarminssystemen voor jouw pand

Bij EMBATO beschikken we over uitgebreide kennis en ervaring met diverse verwarmingssystemen, waaronder gasgestookt, hybride en all-electric (gasloos). We zijn volledig op de hoogte van de laatste regelgeving en onderhouden een groot netwerk waarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verwarming worden gedeeld.

Misschien ook interessant

Koelsystemen

Bij EMBATO kunnen we je adviseren bij het ontwerpen en realiseren van een koelsysteem. We hebben kennis en ervaring met koelsystemen voor luxe woningbouw tot grote industriële toepassingen zoals koel- en vrieshuizen.

Ventilatiesystemen

Een comfortabel en gezond binnenklimaat valt of staat met goede ventilatie. Ventilatie gaat niet alleen om comfort; er zit ook veel regelgeving aan vast, bijvoorbeeld vanuit het Bouwbesluit. Bij EMBATO kunnen we je helpen met advies of ontwerp voor een installatie die voldoet aan de laatste wet- en regelgeving, zodat je kunt genieten van een frisse en gezonde omgeving.

Warmtepompen

De warmtepomp is tegenwoordig de standaard voor verwarming, koeling en warmtapwaterbereiding, met rendementen tot wel ruim 400%. Bij EMBATO hebben we uitgebreide ervaring met warmtepomptechnologie, die we in talloze projecten hebben toegepast. Dankzij onze nauwe samenwerking met leveranciers en onze actuele kennis van werkende installaties, zijn we altijd op de hoogte van de meest rendabele en geschikte toepassingen voor warmtepompen.

Meet- en regeltechniek

Meettechniek is de meest vergeten installatie in uw gebouw waardoor er vaak meetwaardes worden gebruik in uw systeem die niet kloppen met daarbij de bijbehorende comfort klachten of te veel energie verbruik. Regeltechniek is de basis van elk klimaatsysteem; daarom is het zo belangrijk om ook de regeltechniek met enige regelmaat even onder de aandacht te brengen en om te kijken of er verbetering te behalen zijn. Bij EMBATO hebben wij de kennis om daarin mee te denken.

No data was found